16:15 – 16:55  Lásho Lecsó együttes 

Magyarországi cigány népdalfeldolgozások
A héttagú, nagyrészt várpalotai és környéki Lásho Lecsó együttes 15 éve alakult, autentikus magyar és erdélyi cigány népzenét játszik magyar, lovári és beás nyelven. 
Hűen mutatják be a cigány zenei kultúrát – zenéjükkel hozzájárulva a hazai cigányság kultúrájának jobb megismertetéséhez, ezáltal egymás kölcsönös megbecsüléséhez.
Rendszeresen adnak önálló koncerteket, különböző fesztiválokon vesznek részt. Muzsikájukkal Lengyelországban és Németországban is sikert arattak. 

18:00 – 18:45 Rulett Együttes

A RULETT együttes Magyarország egyik legkeresettebb 5 fős rendezvényzenekara. Együttesünk bulizós, pörgős, hangulatos, igényes élő zenét játszó zenekar, az elmúlt évek és napjaink legjobb külföldi és magyar slágereivel! Zenekarunk tagjai, képzett zenészek, akik már több száz alkalommal szórakoztatták a nagyérdemű közönséget fergeteges bulikon.
A Rulett Együttes 1972-ben alakult. A több mint 45 év alatt az ország különböző pontjain voltunk és vagyunk meghívott előadók színvonalas rendezvényeken, sőt nagy elismerésünkre egyre többször keresnek meg bennünket a határon túlról is

20:00 – 22:00 HONEYBEAST

A zenekar 2005-ben alakult Szegeden. 2009-ben megjelent a Parazita, amire felfigyelt az MTV Hungary és az MR2-Petőfi Rádió. Az első igazi átütő sikert 2010-ben a „Portugál” című dal hozta meg.

2011-2012 a nagy változások időszaka. A jazz-énekesnő Tarján Zsófia csatlakozott a formációhoz. Így készült el második lemezük, mely 2014 őszén jelent meg a Gold Record kiadó gondozásában. A lemez címadó dalához, „A legnagyobb hős”-höz, ami A Dal döntőjébe is bejutott, egy nagysikerű animációs klip készült Zsófi rajzaival. A lemez hanganyagából több sláger is született, mint például az „Egyedül”, vagy a mai napig is a rádiókban hallható „Maradok” c. szerzemény.

A csapat két aranylemezzel is büszkélkedhet („A legnagyobb hős” és a „Bódottá”), dalaikat a közönség a teltházas koncerteken kívülről tudja. Különleges Symphoney előadásuk országszerte hatalmas sikert aratott. 2017-ben jelent meg albumuk „Súlytalan” címmel, ezt pedig az „Élet a Marson” követte egy évvel később.

2018 november 21-én a zenekar megismételte a Symphoney koncertet az Arénában, ami “nagyobb, hangosabb” volt.

2020 tavaszán a Caramellel közösen megjelent „Túlélő” után debütált a Honeybeast legújabb albuma, az „Ego”, rajta olyan közreműködőkkel mint Palya Bea, Gerendás Dani és Fura Csé.

Scroll to Top